Kategorie

Maminky pozor!

Na e-shopu teď najdete nejen 20 % slevy na všechny vlněné a bavlněné dětské deky, povlečení do postýlky, osušky a bryndáčky, ale i extra slevy na dětské vlněné koberce a plstěné dekorace!

Doporučujeme doplnit nákup i úplnými novinky! Mezi ně rozhodně patří dva nápadité kolotoče nad postýlku - jeden se zvířátky z horkého Safari a druhý pro změnu s tučňáky z Antarktidy.

Sleva platí do 30.4. a jen na zboží skladem.

Jednou z jarních novinek je design Peacock od Bengt & Lotta ze Švédska

Sluníčko a krásné počasí již láká k venkovnímu posezení. Připravte se na jarní stolování a pořiďte si běhoun na stůl,  prostírání, držák na ubrousky, dekorační polštářek nebo tác s designem páva (Peacock). V nabídce nechybí ani žinylková deka stejného názvu,  zástěra, chňapka, tácky pod sklenice a papírové ubrousky.

Ochrana osobních údajů

GET INSPIRED s.r.o. se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy.

Při registraci od vás požadujeme osobní údaje jako je jméno a příjmení, email, telefon a adresu.

Osobní údaje získané od Vás používáme výhradně pro dodání Vámi objednaného zboží a případně pro elektronické zasílání zajímavých informací (jen pro přihlášené k Odběru novinek).

Máte právo kdykoliv změnit anebo odstranit Vaši osobní údaje na stránce Můj účet.


Napište nám

Naše zákaznická linka je k dispozici 24 hodin.

Telefon:+420 222 941 791

Kontakt na naši zákaznickou linku